Cum functioneaza!

aii.ro este un sistem online special conceput pentru crearea usoara de expozitii online sau website-uri de prezentare produse.

Interfata usor de utilizat face posibila crearea unei expozitii online de catre oricine fara a detine cunostiinte in programare. Intregul sistem este online, astfel incat administrarea si modificarea tuturor informatiilor se poate realiza din orice locatie. Aveti nevoie doar de un calculator cu internet. Nu va trebuie nici un alt program de suport sau spatiu de gazduire a informatiilor pe calculatorul dumneavoastra

Ai propria expozitie

Cum continuati? ...Simplu si eficient!

1. Inregistrati-va in sistem - Completati cu numele dvs., adresa de e-mail pentru contact si codul de verificare din imagine, iar apoi veti putea accesa contul de administrare.
2. Selectarea sablonului grafic - Puteti alege unul din sabloanele grafice preconfigurate. Puteti insera propriul logo sau propriul antet grafic. De asemenea, daca ne contactati, va putem ajuta sa folositi propriul design sau chiar sa va cream unul nou.
3. Configurarea si completarea website-ului - Cu ajutorul editorului online puteti completa si configura website-ul cu usurinta. Puteti folosi bannere, animatii flash, fisiere video, propriul contor de accesari, propriile formulare si multe altele.
4. Prezentati produsele sau serviciile dumneavoastra online - Intreaga procedura poate fi realizata in cateva minute. Imediat dupa inregistrare, expozitia/magazinul dumneavoastra devine functional.

Alege designul

Aveti posibilitatea de a alege mai multe sabloane grafice.
Puteti insera propriul antet grafic si propriul logo In plus, va puteti folosi propriul design Va putem realiza la cerere un design unic personalizat

Ai propria expozitie

Daca aveti orice fel de intrebari sau neclaritati, nu ezitati sa ne contactati. Vom incerca sa va raspundem cat mai repede in zilele lucratoare de la ora 09:00 pana la ora 17:00.
Email : contact@promsys.ro
Tel: 0770.651.349; 0336.428.262